25n
Orgull
Orgull

La Policia Local de Catarroja treballa en una campanya de conscienciació viària en el municipi

La Policia Local de Catarroja treballa en una campanya de conscienciació viària en el municipi
20/05/2021 -

La Policia Local de Catarroja ha posat en funcionament dues patrulles motoritzades amb l’objectiu de reforçar la seguretat viària en el municipi. Es tracta d’una campanya per a informar la ciutadania del compliment de les normes de circulació viària i al mateix temps vigilar per a impedir comportaments incívics en el municipi.

Pacificar el trànsit i tindre una ciutat més amable són dos objectius primordials de l’actual equip de govern, així com un dels compromisos que va depositar en ells la ciutadania. Per a complir-ho és fonamental el treball de conscienciació de la Policia Local que està patrullant durant aquests dies pels punts més conflictius del municipi. D’aquesta manera s’eviten conductes que poden ser considerades menors per algunes persones, com aparcar en passos de vianants, però que poden provocar un trastorn per a unes altres.

Aquest reforç és possible gràcies a la incorporació de nous agents al cos al principi del mes de maig. En total, s’han unit a la Policia Local de Catarroja set nous efectius de caràcter interí, fruit a la col·laboració de l’Ajuntament d’Almussafes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × quatre =