25n
25N
25N

La Policia Local de Benetússer felicita l'aniversari durant el confinament

Policia Local i Protecció Civil ofereixen una emotiva felicitació d’aniversari a infants i persones majors durant el confinament

La Policia Local de Benetússer felicita l'aniversari durant el confinament
02/04/2020 -

La Policia Local de Benetússer felicita l’aniversari als veïns i veïnes més joves del municipi i també a les persones majors.

Fa més d’una setmana que els agents van començar amb aquesta iniciativa per a donar una xicoteta alegria a totes aquestes persones que compleixen anys durant el confinament. La Policia Local, acompanyada en moltes ocasions pels voluntaris de Protecció Civil, visita cada vesprada sobre les 20h els domicilis dels aniversaris a peu de carrer, fent sonar la seua sirena i amb un sentit aplaudiment per a traslladar-los un missatge de felicitació i d’ànim.

“Ha sigut una sorpresa que mai oblidarem, molt emotiu, especialment en aquest moment, són xicotets detalls però molt importants, sempre els estarem agraïts” comenta una de les mares que va demanar aquest servei recentment per al seu fill.

El servei s’ofereix a totes les persones nascudes des de 2010 i també a persones molt majors que complisquen anys. Per a sol·licitar-ho poden posar-se en contacte a través del correu electrònic de policia local (jefaturapolicia@benetusser.net) facilitant les seues dades de contacte.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos + catorze =