25n
25N
25N

La Policia Local d'Alzira posa fi a una carrera il·legal al Pla

La Policia Local d'Alzira posa fi a una carrera il·legal al Pla
04/11/2019 -

La nit del divendres 1 de novembre, la Policia Local d’Alzira va posar fi a una carrera il·legal de motos al Polígon Industrial del Pla.

A les 23.30 hores, una patrulla de la Policia Local va perseguir a 2 motos que estaven participant entre elles en una competició il·legal. Encara que primerament van intentar fugir, no ho van aconseguir i finalment van ser interceptades per la policia en un carrer del polígon. Seguidament van acudir 3 patrulles municipals més i també es va demanar la col·laboració de la Policia Nacional, que va enviar 3 patrulles.

Unes 70 persones i un total de 21 vehicles ocupaven el carrer i es va procedir a comprovar la documentació de tots els presents així com dels vehicles.

Les persones que presenciaven les carreres eren de diferents poblacions: Alzira, Guadassuar, Tavernes de la Valldigna, Polinyà del Xúquer, Albalat de la Ribera, Corbera, L’Alcúdia, Carlet, Cullera, Favara, Alberic, Algemesí…

El resultat del control va ser la interposició d’un total de sis denúncies, dos molt greus de 500 € i retirada de 6 punts del carnet de conduir, i altres quatre greus de 200 €.

Es tracta del resultat d’un treball intens que està fent-se des de fa temps i que aquest cap de setmana ha donat els seus fruits. “Encara que sospitàvem i havíem rebut queixes sobre aquest tipus de conductes il·legals, feia falta tindre les proves pertinents per a acabar amb aquestes pràctiques totalment fora dels paràmetres legals”, assegura la regidora de Seguretat, Sara Garés. A més la regidora afig: “Estic molt satisfeta de què s’haja pogut completar aquest seguiment amb èxit i vull felicitar els nostres agents per la gran tasca que han portat a terme. Tots junts treballem per a fer una societat digna i segura on no tinguen cabuda aquestes conductes nocives que no pertoquen.”

És un tema important perquè afecta la seguretat, tant la dels vianants i vehicles que puguen passar per allí, com la de les persones que porten a terme aquestes pràctiques, per això des de la Policia Local anuncien que seguiran molt pendents d’aquestes carreres il·legals que solen tindre lloc el cap de setmana, tant a aquest punt com a altres zones de la ciutat. De fet, aquestes últimes setmanes també es van multar, pel mateix concepte a uns joves d’Alzira, per competir a la zona de Tulell.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set + 20 =