25n
25N
25N

La Policia Local d'Alaquàs identifica al presumpte autor de més d'una vintena de pintades a la via pública

Les investigacions policials es van iniciar arran de les denúncies efectuades per diversos veïns que havien patit aquestos actes vandàlics

La Policia Local d'Alaquàs identifica al presumpte autor de més d'una vintena de pintades a la via pública
04/06/2019 -

La Policia Local d’Alaquàs activava recentment el dispositiu de vigilància i prevenció per donar amb l’autor de les nombroses pintades que havien sigut denunciades pels veïns i veïnes del municipi. Les investigacions han culminat amb la identificació del presumpte autor que signava tots els seus “graffits“ de grans dimensions sota el mateix pseudònim.

Els afectats i afectades havien denunciat la presència de pintades a les façanes dels seus habitatges. També han sigut trobades pintades al mobiliari i vehicles estacionats a la via pública.

A més de l’obertura de les corresponents diligències penals, per un presumpte delicte de danys, donada la gran quantitat de propietats afectades, la Policía Local d’Alaquàs informa a tots aquells veïns i veïnes que van resultar afectats en les seues propietats pels danys derivats d’aquests grafitis, que poden interposar la corresponent denúncia en la comissaria del cos nacional de policia de Xirivella, a fi de reparar els possibles perjudicis econòmics ocasionats. Es recomana adjuntar a la denúncia fotografies dels danys i factura quantificada econòmicament en cas d’haver procedit a la seua esmena.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze + 14 =

museo etnologia
ficcions 2019-2020