25n
25N
25N

La Policia de la Generalitat activa un operatiu especial el cap de setmana en les àrees comercials de l'Horta Sud

Durant el cap de setmana faran visites informatives en botigues de diferents àrees comercials de la Comunitat Valenciana

La Policia de la Generalitat activa un operatiu especial el cap de setmana en les àrees comercials de l'Horta Sud
21/01/2021 -

La Policia de la Generalitat està realitzant des d’aquest dijous inspeccions en l’àrea comercial situada en els termes municipals de municipis de l’Horta Sud davant la previsió d’una gran afluència de públic amb motiu de la festivitat de Sant Vicent a la ciutat de València.

Durant el cap de setmana faran visites informatives en botigues de diferents àrees comercials de la Comunitat Valenciana, per a garantir el compliment dels aforaments, la distància de seguretat, així com, recordar l’acompliment dels horaris, en coordinació amb els cossos de seguretat de l’Estat i les policies locals dels municipis afectats.

La Policia de la Generalitat visita les botigues d’aquestes zones comercials per a supervisar que s’extremen les mesures requerides pel Consell davant l’agreujament de la Covid-19.

Entre altres actuacions, els agents comproven que hi haja suficients mesures de control d’aforament tant en els aparcaments com en l’accés als edificis. També supervisen tota la senyalística, confirmant que els establiments destaquen la necessitat de portar ben posada la màscara i de mantenir la distància, el límit d’aforament i els nous horaris, sobretot, de tancament, és a dir, a les 18 hores.

També supervisen que s’haja reforçat la vigilància per part dels comerços de totes aquestes mesures a l’interior de les instal·lacions.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze + 6 =