25n
25N
25N

La Policia Local i la Policia Nacional intensifiquen els controls d’accés i eixida a Burjassot

La Policia Local i la Policia Nacional intensifiquen els controls d’accés i eixida a Burjassot
02/04/2020 -

Des que es va decretar l’estat d’alarma, el treball de les forces i cossos de seguretat està sent incansable i constant a Burjassot per a garantir no sols el compliment del mateix sinó, també, la seguretat de tots els burjassoters. Tant la Policia Local com la Policia Nacional estan recorrent els carrers de Burjassot per a assegurar-se que els ciutadans se senten segurs i, alhora, estan complint amb l’obligat confinament.

A pesar que la gran majoria de les veïnes i els veïns del municipi estan complint amb la norma establida, lamentablement, i per a prevenir possibles desplaçaments que no són justificables, s’han intensificat les accions.

Per aqueix motiu, la Policia Local i la Policia Nacional ha intensificat els controls d’entrada i eixida del municipi sobre els vehicles, així com el control de les persones que es troben en la via pública, sense causa justificada o realitzant desplaçaments innecessaris.

L’alcalde de Burjassot, Rafa García, ha destacat que “la ciutadania de Burjassot està conscienciada amb la situació excepcional que estem vivint i està complint el confinament però, hem de fer un esforç més i evitar, entre tots, els desplaçaments innecessaris, ja que així aconseguirem cuidar de la salut de tots. Hem de quedar-nos a casa i, en el cas que hàgem d’eixir, que siga el temps indispensable i per una causa justificada”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − cinc =