25n
25N
25N

Podem demana mantenir les ajudes a pimes i al turisme mentre dure la recessió

Podem demana mantenir les ajudes a pimes i al turisme mentre dure la recessió
28/04/2020 -

Unides Podem demana que es mantinguen les ajudes a pimes i a l’ús del sector turístic de la Comunitat Valenciana mentre es prolongue la recessió econòmica derivada del coronavirus, amb l’objectiu d’impulsar la recuperació.

“Les dificultats que la Covid-19 ha provocat al sector turístic no acabaran amb la finalitat de l’estat d’alarma”, ha advertit en un comunicat el diputat Ferran Martínez, coordinador del grup en Les Corts.

Fins llavors, Podem defensa que “la Comunitat Valenciana ha sabut afrontar la crisi sanitària” i que mantenir les ajudes és “la millor manera de garantir una ràpida recuperació econòmica”.

I sosté, en la mateixa línia, que “quantes més garanties es done als consumidors sobre la seguretat sanitària, abans recuperarà el sector la normalitat”. “La seguretat en termes sanitaris es convertirà en un factor competitiu i un valor afegit com a element per a triar destinació turística”.

En aquest context, el grup ‘morat’ recorda que els representants del sector ja han advertit que la crisi sanitària suposarà una caiguda del turisme estranger i que afectarà sens dubte la temporada d’estiu.

Es tracta, al seu judici, de contrarestar aqueixes tendències promovent el turisme intern, apostant per la desestacionalització i afavorint la qualitat de l’oferta perquè la despesa per turista augmente.

Paral·lelament, Podem assegura que mantindrà el seu “compromís amb els drets laborals de totes” i que “en la nova etapa de reconstrucció s’ampliaran drets d’aquells treballadors precaritzats per l’anterior model, treballant per un nou model de turisme sostenible i de qualitat que aportació més riquesa al país”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 − 2 =

museo prehistoria