25n
25N
25N

Ja s'han retirat dels carrers de la ciutat el 95% de taronges amargues

A la zona sud les tasques continuaran fins al 15 de maig

Ja s'han retirat dels carrers de la ciutat el 95% de taronges amargues
30/04/2018 -

La Regidoria de Parcs i Jardins de l’Ajuntament de València ha retirat el 95% de les taronges amargues dels carrers, places i zones enjardinades públiques de la ciutat. Unes tasques que, si bé en la zona nord de la ciutat ja s’han donat per finalitzades, en la zona sud continuaran fins al 15 de maig.

Segons ha explicat la regidora de Medi Ambient, Pilar Soriano, “la campanya de recollida de taronja en aquest exercici ha sigut vertaderament positiva, gràcies a la bona planificació hem pogut arribar a la pràctica totalitat de taronges amargues retirades, un percentatge bastant superior a la d’anys anteriors”.

De fet, segons les dades que hi ha registrades en el servici de Parcs i Jardins, “mai abans en els sis anys que es duu a terme aquesta campanya de recollida sistemàtica de taronges amargues s’havia arribat a un percentatge tan alt”, ha dit Soriano.

“Estem molt satisfets per haver retirat totes les taronges amargues dels arbres de la ciutat, ja que d’aquesta manera donem el millor servici a la ciutadania, evitant molèsties en els barris i mantenint l’arbrat de la ciutat en les millors condicions possibles”, ha detallat Soriano.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 3 =

mercat medieval ontinyent
mercat medieval ontinyent