25n
25N
25N

L’Ajuntament de València escomet la poda de 176 arbres al carrer de l’Escultor Antonio Sacramento

L’Ajuntament de València escomet la poda de 176 arbres al carrer de l’Escultor Antonio Sacramento
09/11/2020 -

El vicealcalde de València i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo, ha informat de la intervenció que està portant a terme l’Ajuntament de València al barri de la Ciutat de les Arts i de les Ciències, al districte de Quatre Carreres, per podar un total de 176 arbres del carrer de l’Escultor Antonio Sacramento. S’estima que els treballs es prolongaran fins a mitjans de mes.

La intervenció integral en aquesta via permetrà podar i sanejar l’arbrat existent, entre el qual hi ha un centenar d’arbres i palmeres, 59 unitats d’aurons i 17 d’arbres botella de port mitjà, que en alguns punts estan pròxims a les façanes i poden suposar molèsties al veïnat.

“Aquests treballs es dissenyen a partir dels estudis bioestructurals de l’arbrat, que podarem segons les seues necessitats, procedint a la supressió de branques seques o que es puguen trencar i revisarem l’altura i la presència de clevills o qualsevol símptoma que afecte la seguretat”, ha explicat Campillo. Els estudis i la revisió dels exemplars permeten conéixer l’estat de cada arbre i detectar si hi ha qualsevol tipus de malaltia que comprometa el seu estat i la seguretat de les persones.

“Farem a més tasques de destoconat i plantarem nous arbres”, ha afegit Campillo. En concret, hi ha prevista la plantació d’11 moreres sense fruit i de fins a 15 pereres.

Aquesta és la segona intervenció integral que està realitzant-se en una via de Quatre Carreres després de la ja també iniciada a l’avinguda de Peris i Valero, on s’estan podant diverses palmeres i fins a 147 ficus.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 4 =