caixa popular

Diàleg amb les empreses contra la pobresa energètica

Diàleg amb les empreses contra la pobresa energètica
28/09/2017 -

Dins del programa de lluita contra la pobresa energètica, el Ple de l’Ajuntament s’ha compromés aquest matí en establir un procés de diàleg amb totes les companyies elèctriques per a garantir que cap persona en situació de vulnerabilitat serà castigada a més per una interrupció en el subministrament.

Vora un terç de les persones de la ciutat de València es troba en un llindar d’exclusió, amb independència de l’edat, el sexe, l’origen, el nivell de formació i l’estat. Per això, l’Ajuntament, com a administració més propera a la ciutadania i realment compromesa en la millora de la qualitat de vida de totes i tots els seus administrats, s’ha implicat en fer front a aquest problema i està duent a terme polítiques de cobertura en les necessitats més bàsiques com ara les de pobresa energètica.

En eixe sentit, en el discurs institucional del Ple s’ha demanat que les empreses que subministren energia a l’Ajuntament col·laboren també en les accions que es puguen dur a terme. Des del consistori ja s’està treballant i amb uns resultats més que satisfactoris en el tema de l’aigua.

Respecte del subministrament elèctric o de gas, l’Ajuntament s’ha compromés en establir un procés de diàleg amb totes les companyies elèctriques que encara no estan treballant junt amb el consistori en eixe sentit, perquè cap persona vulnerable siga privada d’aquests recursos tan preuats, al mateix temps que s’aposta per la conscienciació en consum responsable i estalvi energètic.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 + tretze =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris