caixa popular

Poblats Marítims incorporaran camins escolars

Poblats Marítims incorporaran camins escolars
23/02/2018 -

Demà dissabte 24 de febrer es presenta a partir de les 12.00 hores a l’Ateneu Marítim del Cabanyal (carrer de la Reina, 68) un projecte de camins escolars que l’empresa La Paisatgeria i la Regidoria de Mobilitat Sostenible, en conjunt, duran a terme els pròxims mesos al mateix districte dels Poblats Marítims. A més, s’intercanviaran experiències amb altres barris de València on ja s’han executat rutes escolars.

Es tracta d’un projecte integrat dins de l’estratègia EDUSI Cabanyal-Canyamelar-Cap de França, cofinançat pel Programa Operatiu FEDER de Creixement Sostenible 2014-2020, un fons de finançament europeu per a organismes subregionals o locals responsables de l’aplicació d’estratègies urbanes sostenibles, i l’Ajuntament de València.

La idea, com ja s’ha anat fent en altres barris i centres escolars de la ciutat de València, és introduir la perspectiva de la infància en matèria de mobilitat, transport i estratègia urbana i aportar les ferramentes per assolir una ciutat més inclusiva i sensibilitzar sobre les desigualtats que presenten els models urbans més convencionals.

Els centres educatius integrats en aquest projecte són el CEIP Las Arenas, el col·legi Chiner de Villarroya, el col·legi Hogar Nuestra Señora del Rosario i el de Santiago Apòstol.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze + dotze =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC