25n
25N
25N

El Departament de Salut confirma que tota la població major d'edat d'Ontinyent serà vacunada als propers 6 mesos

El Departament de Salut confirma que tota la població major d'edat d'Ontinyent serà vacunada als propers 6 mesos
05/03/2021 -

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha rebut confirmació del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent que al llarg del mes d’abril i durant 6 mesos es procedirà a la vacunació de tota la població local d’entre 18 i 80 anys. Segons s’explicava en l’encontre telemàtic, al qual participaven també alcaldes i alcaldesses d’altres localitats de l’àrea, es preveu que una vintena de professionals sanitaris (entre metges, professionals d’infermeria i personal administratiu) s’encarreguen de vacunar al voltant de 30.000 persones en aquest període.

El primer edil reiterava l’oferiment al Departament de Salut de tots els espais municipals, així com dels recursos humans necessaris per a aquesta vacunació massiva. Des de l’Ajuntament s’ha suggerit el CIM de Sant Rafel i la Sala Gomis com a espais idonis, tot i que serà el mateix departament qui haurà de decidir quins són els espais més adients atenent els corresponents criteris tècnics.

Jorge Rodríguez destacava que amb l’inici de la vacunació i la davallada de la incidència als últims dies fins als 152 casos positius per PCR per cada 100.000 habitants “comencem per fi a veure llum a la fi del túnel, però, mentrestant, cal recordar que la millor vacuna és mantenir la distància social, fer ús de mascareta i seguir totes les instruccions de les autoritats sanitàries”, insistia l’alcalde.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 − dos =

museo prehistoria