25n
25N
25N

La Pobla de Vallbona és el municipi on més creix l'habitatge social de la comarca

El parc públic d’habitatge a la Pobla de Vallbona passa de 0 a 36 pisos en dos mesos

La Pobla de Vallbona és el municipi on més creix l'habitatge social de la comarca
08/02/2021 -

Les 21 famílies que anaven a ser desnonades hui podran quedar-se als seus habitatges. Així els ho ha comunitat el conseller d’Habitatge, Rubén Martínez Dalmau, i l’alcalde de la Pobla, Josep Vicent Garcia, en la visita que han realitzat al veïnat de l’edifici de l’Argila i l’Ermita.

Les dues administracions han aconseguit la paralització del desnonament fins que finalitze l’estat d’alarma el pròxim 9 de maig, una paralització que pot ser definitiva amb l’acord de compra entre la Conselleria d’Habitatge i els propietaris dels pisos a l’edifici. El vicepresident segon del consell ha anunciat la compra de 29 habitatges per un import d’1.700.000 euros, una mitjana de 58.000 euros per pis. A aquests caldrà sumar els 3 que la Conselleria que dirigeix Dalmau va comprar el passat mes de desembre a la SAREB i que ara se cediran a l’ajuntament.

Es tracta de l’operació més gran de compra d’habitatge per a finalitats socials que es realitza des de la Generalitat i que farà que la Pobla de Vallbona siga el municipi de la comarca on més cresca l’habitatge públic. En dos mesos s’ha passat de 0 a 32 habitatges amb finalitat social. A aquests pisos, se sumen els 4 que ha aconseguit ja l’Ajuntament de la SAREB en la borsa d’Habitatge Públic.

L’alcalde de la Pobla s’ha felicitat pel treball realitzat en tan poc temps que ha permés que 21 famílies no acabaren al carrer i que ha convertit a la Pobla en un dels municipis amb més habitatge públic entre el qual cedirà la Generalitat i la borsa d’habitatge local. “És una mostra que amb treball i una idea clara es pot aconseguir fer una política d’habitatge al servei dels veïns” ha afegit l’alcalde

Per la seua part, el conseller d’Habitatge ha posat a la Pobla com a “referent en habitatge públic” i ha destacat que el que s’ha fet ací ha de servir d’exemple de com actuar en la resta del territori valencià.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × quatre =