25n
Orgull
Orgull

La Pobla de Vallbona entrega les claus dels primers pisos d’emergència social

La Pobla de Vallbona entrega les claus dels primers pisos d’emergència social
18/06/2021 -

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha signat la concessió de la primera vivenda d’emergència social a una família per necessitat conjuntural de vulnerabilitat. El pis s’adjudica per una duració màxima d’un any amb possibilitat d’ampliar-se mig any més.

A aquest habitatge se sumen uns altres dos que la Pobla de Vallbona ha concedit a famílies de l’edifici de l’Argila que van estar a punt de ser desnonades el passat mes de desembre.

Per fer front a estes situacions, l’ajuntament va aprovar el passat mes de gener un reglament d’ús i unes subvencions a l’habitatge d’emergència social. L’objectiu de les ajudes és donar suport a aquelles famílies que de manera temporal queden sense sostre i evitar així que es convertisca en una situació d’exclusió social.

Amb aquestes ajudes es pretén donar una resposta a la necessitat d’un habitatge digne i adequat i contribuir a l’estabilitat de les unitats familiars, especialment les més vulnerables. La mesura compleix amb el compromís del govern local de fer front a la situació de dificultat que estan vivint les famílies amb problemàtiques greus d’habitatge.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 + 14 =