25n
25N
25N

L'Ajuntament publica els plecs per a la licitació de la redacció del projecte i la direcció de construcció del nou CEIP 106 Malilla

Luisa Notario ha posat en valor que esta iniciativa “facilitarà la preparació de documents i ofertes de les empreses interessades agilitant així el procés”

L'Ajuntament publica els plecs per a la licitació de la redacció del projecte i la direcció de construcció del nou CEIP 106 Malilla
08/04/2020 -

Quatre dies després que la regidora de Contractació de l’Ajuntament de València, Luisa Notario, anunciara la intenció d’avançar al màxim els contractes que es troben a punt de licitar-se, aquest dimecres ha explicat que els plecs de la licitació de la redacció del projecte i la direcció de la construcció del nou Centre Educatiu d’Infantil i Primària número 106, al barri de Malilla, es faran públics a la Plataforma de Contractació del Sector Públic. Així es facilitarà que les empreses interessades puguen enllestir la documentació i les ofertes que consideren oportunes i així “poder licitar-les tan prompte com finalitze l’Estat d’Alarma que ha obligat a la suspensió de tots els terminis administratius”, segons Notario.

L’actuació relacionada amb el nou CEIP 106 de Malilla, que es licitarà en poder, contempla la contractació de servicis a un equip multidisciplinar per a la redacció de projecte i la posterior direcció de les obres una vegada s’adjudiquen.

Aquest nou centre educatiu substituirà l’actual CEIP Fernando de los Ríos. Desenvoluparà un programa de tres línies i tres unitats d’infantil de primer cicle (per a xiquets i xiquetes de 2 anys) més 9 d’Infantil i 18 de Primària i un menjador per a 600 comensals en dos torns. Per poder dur a terme el programa del col·legi es planteja un edifici aulari compacte al nord de la parcel·la (amb 10.950 metres quadrats al carrer Cases de Masena número 5) i un bloc independent per al gimnàs i el menjador en l’extrem oposat. “Serà un edifici que respondrà a les expectatives d’una comunitat educativa que l’ha estat esperant durant molt de temps i que aquest govern, en una nova mostra del seu suport a l’ensenyament públic, farà realitat”, ha afirmat Notario.

Els terminis previstos són de cinc mesos per a la redacció del projecte d’execució i de 18 mesos per a l’execució de l’obra, que podrà variar en funció del termini d’adjudicació de l’obra. Per la seua banda, el pressupost total de licitació supera els 7,9 milions d’euros.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × cinc =