25n
25N
25N

El ple de Paterna aprova per unanimitat que els partits no reben assignació econòmica

El ple de Paterna aprova per unanimitat que els partits no reben assignació econòmica
01/07/2019 -

El ple de l’Ajuntament de Paterna ha aprovat per unanimitat que els partits polítics no reben cap assignació econòmica, una opció que contempla la Llei de Bases de Règim Local en el seu article 73.3 i que no s’aplicarà a Paterna, com sí que ocorre en molts altres municipis.

A més, durant la sessió plenària d’Organització també ha tirat avant per unanimitat mantenir la despesa de Personal, reduint el nombre d’assessors i alliberaments. El nombre d’assessors descendeix de 12 a 7,25; i el nombre de regidors alliberats es redueix de 19 a 15,25, una mesura aprovada per tots els vots dels regidors i regidores del ple.

Tots els grups polítics amb representació plenària (PSOE, PP, Ciutadans, Compromís i Vox) tindran recursos per a poder exercir el seu treball de forma eficaç. D’aquesta forma, se’ls proporcionarà un despatx amb mobiliari, terminals i línies de telefonia fixa, dos dispositius mòbils amb trucades i dades, dos ordinadors amb connexió a Internet, servei d’impressió i copisteria, correus electrònics personalitzats i material d’oficina.

També tots els grups polítics tindran consellers en les empreses públiques municipals, punt aprovat per unanimitat en la sessió plenària de l’Ajuntament de Paterna.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 4 =