25n
25N
25N

El Ple de Massamagrell aprova la generació de crèdit de 280.474€ del Fons de Cooperació Municipal

El Ple de Massamagrell aprova la generació de crèdit de 280.474€ del Fons de Cooperació Municipal
21/07/2020 -

El Fons de Cooperació Municipal es finança habitualment a través de les aportacions de la Generalitat i la Diputació de València a parts iguals. No obstant això, davant la situació extraordinària d’enguany, la Diputació ha triplicat la seua aportació habitual, la qual cosa ha fomentat l’aprovació d’accions a càrrec del fons en vista dels majors ingressos que rebrà el fons per part del ple de l’Ajuntament de Massamagrell.

Les despeses que es derivaran d’aquesta generació de crèdit estan dividits en diferents partides. En primer lloc, es destinaran 38.000 euros a inversions en vies públiques, que inclouen 15.000 euros per a la instal·lació de pilons en les zones del Mercat i l’IES Massamagrell, altres 15.000 euros per a l’adequació de la zona del pàrquing Llaurador Valencià i 8.000 euros per a la supressió de barreres arquitectòniques del carrer Buenavista. En segon lloc, es destinaran 96.424 euros per a inversions en parcs i jardins, dels quals, 48.000 euros estaran destinats a la remodelació total amb accessibilitat del Parc dels Jubilats del barri de la Magdalena, 15.000 euros a l’ombra dels paellers, 18. 624 euros al clos del Parc Botànic Cabanilles i 15.000 euros a instal·lar zones parkour/workout al Carrer Martínez Beneyto i el parc de la zona de l’edifici Reina Sofia (Enfront de la seu d’ADISMA). A més, es realitzaran altres obres, entre les quals destaquen 28.000 euros destinats a la substitució de la caldera del Col·legi Verge del Rosari, 18.150 euros per a adequació del mobiliari en el rehabilitat local del Carrer Mariano Benlliure, 30.000 euros per a beques de menjador de Serveis Socials, 5.000 euros per a pintar i adequar les pistes de bàsquet del Poliesportiu Municipal, 55.000 euros per a l’adquisició pública del local del carrer Correos i 9.700 per a l’adequació de la Marjal.

L’alcalde de la localitat, Paco Gómez, va declarar “És d’agrair el tarannà que han mostrat els grups polítics de Massamagrell per a poder aprovar aquesta generació de crèdit que els hem ofert, dialogant amb tots, i podent començar així a treballar a millorar el nostre municipi mitjançant aquestes propostes d’inversions que proposàvem, i que inclouen accions tan necessàries com la remodelació del parc de la Llar del Jubilat del barri de la Magdalena, la substitució de la caldera del Col·legi Verge del Rosari, o l’increment de la partida de beques de menjador de Serveis Socials. Cal agrair també a la Diputació de València la seua ambició en triplicar la seua aportació habitual al Fons de Cooperació Municipal, sobretot enguany. Dona un marge de maniobra fantàstic a les administracions locals”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 3 =

Valencia activa
bombers
Valencia activa