25n
25N
25N

La platja de Massamagrell entre les guanyadores del concurs "Mi playa sin plásticos"

La platja de Massamagrell entre les guanyadores del concurs "Mi playa sin plásticos"
01/09/2020 -

El concurs #MiPlayaSinPlásticos, creat per P&G i Carrefour amb motiu del Dia del Medi Ambient, ha seleccionat a la Platja de Massamagrell entre les tres platges protegides i riques en diversitat que rebran a un equip de neteja exhaustiva de plàstics. Aquesta platja ha sigut seleccionada, d’entre les 12 millors platges protegides d’Espanya, juntament amb la de la Costa de Agaete (Illes Canàries) i la Platja de Sant Antolín (Astúries).

Aquesta iniciativa ha tingut com a protagonista a Jesús Calleja, aventurer televisiu i compromés amb la causa mediambiental, que visitarà Massamagrell el dia en què es realitze la neteja de la platja per part de l’equip de l’organització del concurs.

En paraules de l’alcalde de la localitat, Paco Gómez: “És un vertader orgull que la gent haja votat de forma tan massiva per la nostra platja. És un entorn únic, amb una riquesa vegetal i animal imprescindible per al nostre medi natural. Vull agrair a totes les persones que han votat per la nostra platja en la pàgina de votacions, sense les quals això no haguera sigut possible, a l’organització del concurs per la iniciativa i al seu ambaixador, Jesús Calleja. Us esperem amb els braços oberts i moltes ganes de preservar la nostra preuada platja”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × un =