25n
25N
25N

La Platja Can de Pinedo ja està a punt per a gaudir de l'estiu

La Platja Can de Pinedo ja està a punt per a gaudir de l'estiu
30/05/2018 -

La Platja Can de Pinedo, una de les novetats dels últims dos anys a València en estiu, estarà en funcionament enguany a partir del pròxim 1 de juny i fins al 15 de setembre entre les 9 del matí i les 19.30 hores de la vesprada.

La regidora de Platges, Pilar Soriano, ha dit que «enguany avancem l’entrada en funcionament de la Platja Can de Pinedo per donar resposta a la gran afluència de persones usuàries que gaudisquen d’aquest espai de València, que ja s’ha convertit en un espai de referència amic de les nostres mascotes». De fet, l’any passat van registrar-se, com a usuaris de la platja, 17.246 gossos.

D’altra banda, enguany, i també com a novetat, s’instal·larà un quiosc de gelats, hamaques i para-sols en aquesta zona, per donar un major servici a la ciutadania que utilitza aquesta platja.

La zona està totalment senyalitzada i abalisada, i la platja està preparada i homologada per als gossos. «València continua situant-se a l’avantguarda en temes de gestió de platges. La ciutat avança en aquesta matèria i continuarem treballant per ser pioners en aquesta qüestió», ha destacat Soriano.

A més, la qualitat de l’aigua i de l’arena és «excel·lent», com han demostrat els resultats de les diverses anàlisis de qualitat realitzats, tant de l’aigua com de l’arena. «Animem a totes les persones que tenen com a un dels seus millors amics la seua mascota, que visiten la Platja Can de Pinedo», ha conclòs la regidora Soriano.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 + quinze =

torrent