25n
25N
25N

Llancen unes plantes que es comuniquen amb els seus amos quan necessiten aigua o adob

Llancen unes plantes que es comuniquen amb els seus amos quan necessiten aigua o adob
01/10/2019 -

La start-up valenciana Homy Jungle arriba al mercat amb una idea nova: una planta que es comunica amb el seu amo i li transmet les seues necessitats més vitals, amb la finalitat que “ningú renuncie a tindre una planta a casa perquè no sap cuidar-la”.

Aquestes plantes comuniquen les necessitats que tenen a cada moment, com la falta d’adob o aigua o de ser trasplantada a un test més gran, i ho fan a través de Whatsapp o correu electrònic.

El projecte pretén que “totes les persones puguen tindre una planta a casa sense la por al fet que se’ls acabe morint-se”, destaca la signatura en un comunicat.

Fundada al maig de 2019 per dos joves emprenedors, Laura González (enginyera informàtica) i Felipe Fontanet (biòleg), la companyia emergent irromp en el mercat online per a fer “un pas per davant en el sector de les plantes ornamentals”.

Per a això, Homy Jungle assessora cada client sobre quin és la seua planta ideal. A través d’un qüestionari, l’usuari tria les seues preferències i detalla les condicions en les quals la planta viurà.

A partir d’ací, l’empresa li proposa el model de planta que millor encaixaria segons les seues necessitats. En un màxim de 48 hores, la planta arriba a la seua nova llar amb un manual d’instruccions que explica com cuidar-la en tot moment.

LA MILLOR PLANTA PER A CADA PERSONA

El catàleg de l’e-commerce inclou una varietat de grandàries i tipus que permet triar “la planta perfecta, la que millor s’ajusta a cada persona”, al costat de consells i resolució gratuïta de dubtes. Amb més de 30 models, estan personalitzades amb noms com Limoncello, Deliri, Monty, Matata o Curvy, etc.

“Volem que ningú renuncie a tindre plantes perquè no sap cuidar-les. Per això donem suport activament a cadascun dels nostres clients amb la cura d’aquestes, perquè estiguen còmodes, sanes i felices”, ha destacat Fontanet, CEO de l’empresa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × tres =