caixa popular

Plans de Pasqua en la Ciutat de les Arts i les Ciències

Plans de Pasqua en la Ciutat de les Arts i les Ciències
29/03/2018 -

La Ciutat de les Arts i les Ciències amplia horaris i activitats amb motiu de les Pasqües. A partir del 29 de març, el Museu de les Ciències estarà obert de 10 a 19 hores, igual que l’Hemisfèric que amplia també horaris amb sessions des de les 11 a les 21 hores.

Des del 29 de març i fins al 9 d’abril, el Museu de les Ciències ofereix una programació especial per als tallers de ‘Ciència a escena’. Els visitants poden triar entre diferents experiments en directe i el preu per a assistir a aquestes demostracions científiques és de 3,5 euros per persona i no és necessari comprar l’entrada general al Museu.

Cada dia hi ha sessions de ‘Màgia Química’ a les 11:30 h, ‘Fred Fred’ a les 17:15 h, ‘Horror al buit’ a les 16:00 h i ‘Científic per un dia’ a les 12:30 h. L’estudi de televisió ofereix sessions a les 11:45 h cada dia, a excepció del 31 de març i l’1, 7 i 8 d’abril.

També destaca ‘El ‘Teatre de l’Electricitat’ i ‘L’Espai dels Xiquets’ que tindran sessions cada hora des de les 11 fins a les 18 hores, a excepció de les 14 hores. ‘Experiència Frato’, amb sessions cada dia a les 11, 13, 15:30 i 17:30 hores.

El ‘Poal de projecció infinita’ té sessions cada hora des de la seua obertura a les 10 hores, fins al seu tancament a les 19 hores i el ‘Simulador Espacial’ amb sessions cada mitja hora des de les 11:00 fins a les 14:30 i des de les 15:30 fins a les 18 hores. L’oferta durant aquests dies es completa amb les visites guiades per a l’exposició ‘Els Nostres Dinosaures’ a les 11:00h, 13:00h i 16:30 hores.

El visitant al Museu pot recórrer la nova exposició ‘Mediterrani’, una mostra que ofereix una visió d’aquest mar des dels seus orígens, descobrint les seues particularitats biològiques i geològiques. A més de gaudir ‘Paisatges’ de la Comunitat Valenciana i moure una bola amb el poder de la ment o endevinar mitjançant un ordinador en ‘TecnoRevolución’

En la tercera planta del Museu trobem ‘Gravetat Zero’, l’exposició per a explorar l’univers, conéixer la recerca espacial i aprendre astronomia i ‘Bosc de Cromosomes’ amb més de cent jocs interactius.

L’Hemisfèric

L’Hemisfèric amplia també horaris amb sessions des de les 11 a les 21 hores. Els espectadors poden triar cada dia entre les següents projeccions: les pel·lícules IMAX ‘L’oceà secret de Jean-Michel Cousteau’, ‘Viatge a l’espai. Pròxima parada: Mart’, ‘America Wild. Parcs naturals’ o cinema digital 3D amb ‘Caminant entre dinosaures: planeta prehistòric 3D’ i ‘Robinson Crusoe 3D’. Les vacances de Pasqua arriben amb sorpresa inclosa.

Des de l’1 d’abril, els espectadors podran gaudir, com una de les activitats exclusives del XX aniversari de l’Hemisfèric, de la pel·lícula ‘Dream Big, un documental que permet conéixer l’enginy humà darrere de les meravelles de l’enginyeria, com la Gran Muralla Xinesa fins a robots subaquàtics, cotxes solars o ciutats intel·ligents.

actividades exterioresActivitats i exposicions exteriors

Entre les novetats en activitats a l’aire lliure estan els waterballs, caiacs i barques. A més, la Ciutat de les Arts i les Ciències acull les exposicions d’accés lliure ‘Interval’ i el ‘Jardí d’Astronomia’ en l’Umbracle i ‘Instants’ en el Passeig Nord del Museu de les Ciències.

Etiquetes


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou + cinc =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris