25n
25N
25N

El Pla Resistir injectarà a Benetússer més de 375.000 € destinats als sectors més afectats

El Pla Resistir injectarà a Benetússer més de 375.000 € destinats als sectors més afectats
04/02/2021 -

L’Ajuntament de Benetússer, a través de la seua àrea de Desenvolupament Local, s’ha adherit al Pla Resistir de la Generalitat Valenciana amb l’objectiu d’ajudar a sostenir els sectors més castigats per les restriccions imposades per a frenar l’expansió de la Covid-19. D’aquesta manera, a través de la línia d’ajudes ‘Parèntesis’, el municipi injectarà a les seues empreses i autònoms un total de 376.381 euros, dels quals el 62,5% serà aportat per la Generalitat Valenciana, un 22,5% per la Diputació de València i el 15% pel consistori, equivalent a 56.457 euros, procedents de les arques municipals. “Per al nostre ajuntament, poder oferir sustentació i respir a les empreses que més pateixen les conseqüències de la pandèmia és absolutament prioritari, així que des de l’AEDL treballem per a agilitzar tràmits i facilitar la seua gestió de cara a la ciutadania”, assenyala el regidor de Desenvolupament Local, Emilio Cano Arteaga.

Aquestes ajudes, l’import total de les quals és de 160 milions d’euros, van destinades a aquells sectors afectats per les restriccions aprovades pel Decret llei 1/2021 i tenen com a objectiu cobrir despeses corrents de l’activitat empresarial de bars, cafeteries, restaurants, hotels, agències de viatge, gimnasos o ludoteques, entre altres. Així, les persones autònomes i les microempreses (empreses que compten amb un màxim de 10 treballadors), la sol·licitud dels quals siga aprovada, rebran una ajuda directa de 2.000 euros, més 200 euros per cada treballador a càrrec seu. Per a la seua recepció es podran justificar les despeses de lloguer del local, llum, aigua, Internet, telèfon, etc., des de l’1 d’abril de 2020 fins a la data de la convocatòria.

Pròximament es coneixeran els requisits i la manera d’accedir a aquestes ajudes, així com els temps de recepció d’aquestes. Per a qualsevol consulta relacionada amb aquesta mesura, l’Ajuntament de Benetússer ofereix, mitjançant la seua Agència de Desenvolupament Local, un servei d’informació i orientació ciutadana a través dels telèfons 666 50 37 49/ 677 112 065 o del correu electrònic adl@benetusser.net.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 + 4 =