25n
25N
25N

Ha finalitzat el Pla d'Ocupació Juvenil per a joves qualificats 2016

Ha finalitzat el Pla d'Ocupació Juvenil per a joves qualificats 2016
08/03/2017 -

Aquest matí s’han lliurat els certificats als 15 joves que han treballat durant sis mesos a l’Ajuntament d’Alzira en el Pla d’Ocupació de Joves Qualificats que s’han dut a terme per la regidoria d’Ocupació i Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Alzira i IDEA, el qual va adreçat a aquelles/s joves amb formació acadèmica en situació de desocupació.

Segons Ivan Martínez, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació: “Davant el problema de la desocupació juvenil a Alzira, resulta imprescindible articular mesures que incrementen les oportunitats d’ocupació d’aquest col·lectiu, les quals deuen contribuir a facilitar el seu accés al mercat de treball, a la ocupació i a l’adquisició de pràctica laboral en un entorn real. L’administració té l’obligació de donar oportunitats als nostres joves i la principal prioritat de l’Ajuntament és l’ocupació”.

Gràcies a aquest Pla per a joves qualificats, que s’inclou dins el Pla d’Ocupació Juvenil, des del 2015 un total de 45 joves d’Alzira, entre 18 i 25 anys, amb formació acadèmica, s’han iniciat en la seua primera experiència laboral a través de la realització de pràctiques no laborals, durant 6 mesos, en els distints departaments de l’Ajuntament d’Alzira. Per al 2017, a més a més, aquests contractes s’han ampliat a 9 mesos.

Aquest pla es complementa amb Pla d’Ocupació Juvenil «Formació+Ocupació» que ha permés contractar 20 joves sense formació, amb l’oportunitat de formar-se i al mateix temps treballar i tindre experiència laboral en distintes àrees de l’Ajuntament (75% per a activitat laboral i 25% per a activitat formativa). A més a més obtindran l’FP bàsica i el Graduat Escolar amb la col·laboració de l’IES Luís Suñer.

El Pla d’Ocupació Juvenil, finançant íntegrament per l’Ajuntament d’Alzira, suposa per al 2017 una inversió de 365.000 euros. Va ser una de les primeres mesures que va emprendre la regidoria d’Ocupació i Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Alzira després que s’havien suprimit en l’anterior legislatura.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − disset =