caixa popular

El Ple dóna suport al Pla Integral de Defensa contra Incendis

El Ple dóna suport al Pla Integral de Defensa contra Incendis
29/06/2017 -

El Ple de l’Ajuntament ha aprovat hui, amb el suport de Ciutadans i l’abstenció dels Populars, donar suport al Pla Integral de Defensa contra els Incendis Forestals a la Devesa del Saler. Aquest pla contempla un seguit d’accions que es duen a terme amb la coordinació de tots els servicis i agents implicats en la prevenció d’incendis forestals a aquest espai natural que, tal com ha assegurat hui el regidor de Conservació d’Àrees Naturals i Devesa-Albufera, “és un dels boscos més protegits de l’Estat”.

El regidor Sergi Campillo, que ha començat la seua intervenció en el Ple agraint els treballs d’extinció que estan desenvolupant els efectius d’extinció a la Serra Calderona, ha recordat totes les mesures adoptades pel Govern de la Nau per a protegir la Devesa del Saler. D’aquesta manera ha aclarit a la regidora popular Maria Àngels Ramón-Llin que l’objectiu municipal és, com va ocórrer l’any passat per primera vegada en l’última dècada, que no hi haja cap incendi en aquest enclavament natural tan important per a València”.

Així, davant la proposta defensa per Ramón-Llin perquè l’Ajuntament procedisca a la poda dels arbres ubicats al perímetre de seguretat de les urbanitzacions de la Devesa, Campillo ha explicat que l’Ajuntament du un pla de poda intensiu tant al voltant dels edificis enclavats dins del bosc com de la vegetació que naix a les vies d’eixida i d’evacuació, aparcaments, carrils bici, etc. “Amb tot -ha destacat- podríem fer més si tinguérem més recursos, que haurien arribat d’haver-se aprovat els Pressupostos Generals, d’això s’haurien d’haver preocupat els polítics del Partit Popular”.

En la seua intervenció, Sergi Campillo ha explicat que, en el marc del Pla Integral de Defensa contra Incendis Forestals, ha mantingut nombroses reunions amb els veïns i veïnes de La Devesa i del poble del Saler.

Per la seua banda, la regidora del Grup Popular, María Angels Ramón-Llin, ha defés “que la poda continuada dels arbres més pròxims als edificis és de vital importància”, mentre que el regidor del Grup Ciutadans, Santiago Benlliure ha sol·licitat que s’incremente el personal que desenvolupa aquesta tasca durant l’època estival”.

Respecte a les accions que es duen a terme en estiu, Campillo ha recordat que ahir es va presentar el dispositiu d’estiu per a protegir el bosc de la Devesa i evitar incendis, que inclou tasques de poda selectiva”.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × un =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris