25n
25N
25N

Un nou Pla de Formació ofereix 30 beques a joves recentment titulats a Mislata

Els veïns menors de 30 anys amb títol universitari tenen fins al 16 de març per a presentar-se a la convocatòria

Un nou Pla de Formació ofereix 30 beques a joves recentment titulats a Mislata
02/03/2017 -

L’Ajuntament de Mislata ha llançat un nou Pla de Formació dirigit a joves recentment titulats. En concret, ha publicat la convocatòria -que ja està en període de presentació de sol·licituds- per a la concessió de 30 beques formatives a realitzar en l’Ajuntament. Els becaris d’este segon Pla de Formació Municipal s’adscriuran a les diferents àrees de treball, per a posar en pràctica els seus coneixements acadèmics i dotar a l’administració del emprenedurisme i la creativitat dels joves.

El govern municipal ha destinat a este Pla de Formació més de 60.000€, del que es podran beneficiar els joves de Mislata amb estudis universitaris finalitzats. L’objectiu d’esta nova iniciativa municipal és afavorir l’accés al mercat laboral, especialment complicat a l’hora d’aconseguir la primera ocupació, i permetre al mateix temps un desenvolupament personal als seus beneficiaris oferint-los la possibilitat de realitzar funcions relacionades amb els seus estudis.

La durada de les beques serà de tres mesos amb una jornada laboral a temps parcial equivalent al 70%, per la qual percebran un salari de 600€ mensuals. Els joves titulats podran adscriure’s a àrees municipals com el d’urbanisme, medi ambient, l’àrea social o l’àmbit relacionat amb cultura i esport, on col·laboraran en els diferents programes i serveis municipals.

La sol·licitud per a accedir a estes beques romandrà oberta fins al 16 de març. Posteriorment, els tècnics municipals seleccionaran als 30 joves menors de 30 anys sobre la base dels barems establerts en les bases de la convocatòria, on prevaldran aspectes com la necessitat social de les famílies o l’adequació dels currículums formatius a les necessitats dels departaments municipals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × un =