25n
25N
25N

La Generalitat posarà en marxa un pla de xoc per a agilitzar "obres estratègiques" en infraestructura sanitària

La Generalitat posarà en marxa un pla de xoc per a agilitzar "obres estratègiques" en infraestructura sanitària
08/02/2021 -

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat un pla de xoc que permetrà, a través de mesures com la declaració d’emergència de les obres, “agilitzar els procediments i accelerar els terminis de les infraestructures sanitàries” d’aquelles que es consideren “estratègiques per a respondre a la pandèmia i a la post pandèmia”.

Segons ha assenyalat Puig després de reunir-se amb la consellera de Sanitat, Ana Barceló, la idea d’aquest pla és que aquestes obres es duguen a terme “tal com s’ha fet ja amb l’hospital Clínic de València”.

D’aquesta manera, es busca “reforçar així el sistema de cara a les necessitats que es plantejaran en l’escenari postcovid”, per la qual cosa “en els pròxims dies es plantejarà un paquet d’obres” per al postcovid.

A la trobada també ha assistit la secretària autonòmica de Model Econòmic i Finançament, i Comissionada per a la coordinació dels subministraments enfront de la COVID-19, María José Mira; la secretària autonòmica d’Eficiència i Tecnologia Sanitària, Concha Andrés; i la directora general de Règim Econòmic i Infraestructures, Carmelina Pla.

En la trobada s’ha abordat la necessitat d’accelerar l’impuls al sistema sanitari públic valencià, especialment en relació amb les infraestructures en desenvolupament i les previstes en el Pla d’Infraestructures.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − 14 =