25n
25N
25N

La piscina de Foios, unes instal·lacions prou "atractives" com per a completar l'aforament

L’alcalde de la localitat, Sergi Ruiz, assegura que la gran afluència es deu a les contínues millores de les instal·lacions

La piscina de Foios, unes instal·lacions prou "atractives" com per a completar l'aforament
12/07/2019 -

Fa dues setmanes, en plena onada de calor, molts veïns de Foios i de voltant van trobar refugi en la piscina. Els suficients per a la piscina penjara el cartell d’aforament màxim: 650 persones es van concentrar en la piscina municipal d’una localitat amb una mica més de 7.000 habitants.

Segons Sergi Ruiz, alcalde de Foios, hi ha diversos motius perquè la piscina del seu poble “resulte tan atractiva“. Assegura que “la gent ha valorat molt bé” les reformes que van realitzar des de l’equip de govern la passada legislatura: “Hem fet millores no solament en la piscina, també en el recinte poliesportiu”.

Grandària, verdor i instal·lacions són, assegura, la raó de l’èxit. Segons compte, la “làmina d’aigua” és una de les més grans de la zona, però aqueixa no és la raó de pes. S’ha treballat en la “qualitat de les instal·lacions”, s’han “fet inversions en les depuradores” i, fins i tot, han adquirit uns “maletins” per a mesurar la qualitat i transparència de l’aigua.

Un altre dels punts que ressalten des de l’Ajuntament per a l’afluència de la piscina és les zones de gespa. Si en l’actualitat ja compta amb una àmplia zona de descans, en el futur “s’ampliarà fins a 300 metres quadrats més, en derrocar el mur sud”.

Fins ara, mai s’havia completat l’aforament de la piscina en condicions normals. No obstant això, assenyalen que el bany lliure no acumula tota la importància de la piscina per al municipi: “Hi ha programació de natació, bany lliure assistit… Les nits del divendres es fa una obertura nocturna de 21 a 1:30 que té molt bon acolliment“, relata.

Tal és l’afluència que han decidit, per seguretat, traslladar el desfibril·lador localitzat en el camp de futbol a aquestes instal·lacions: allí, en aquestes dates, no hi ha tanta activitat. Assegura, a més, un bon equip personal quant a socorristes i aquells que es dediquen “a vigilar la qualitat de l’aigua“.

“Aquest passat diumenge vaig anar a passar el dia, i el comptador estava en 613”, recorda Ruiz. No descarten que es torne a completar l’aforament en més ocasions durant l’estiu.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 3 =