Burjassot obri la seua piscina d'estiu i manté els preus de les entrades

La piscina d’estiu de Burjassot romandrà oberta del 18 de juny al 15 de septembre en aquest 2019

Burjassot obri la seua piscina d'estiu i manté els preus de les entrades
17/06/2019 -

L’arribada de l’estiu ja està ací i els burjassotenses estan d’enhorabona. I és que, a més d’obrir les seues portes demà dimarts, la piscina de Burjassot manté els seus preus en 2019 perquè tot el món puga gaudir de les seues instal·lacions fins al pròxim 15 de setembre, una vegada que el curs escolar ja haja arrancat, segons ha informat l’ajuntament del municipi de l’Horta Nord.

Preus de la piscina de Burjassot

La piscina d’estiu de Burjassot mantindrà els preus que va tindre l’any passat. En concret, les entrades generals valen 2,30 euros per a adults, a partir de 15 anys; l’entrada infantil, de 2 a 14 anys, 1,70€, mateix preu per a les entrades de jubilats i pensionistes, famílies nombroses i persones amb discapacitat superior al 33%. Els bebés i xiquets fins a dos anys no paguen entrada.

També està la possibilitat de poder adquirir bons de 10 o de 20 banys. El bo de 10 d’adults té un preu de 17€, mentre que el mateix bo per a infantils, de 2 a 14 anys, pensionistes i jubilats, famílies nombroses o discapacitats superiors al 33%, costa 12€. Quant als bons de 20 banys, en infantil, pensionista i jubilat, família nombrosa i discapacitats superiors al 33% costen 19€ i el d’adults, 28€. També es pot traure la Passada de Temporada que té un preu de 70€ per a adults i de 60€ per a infantils i els col·lectius anteriorment nomenats.

Horari

Tal com ha comunicat el consistori, la piscina d’estiu tindrà horari d’11.30 a 19 hores el mes de juny de manera ininterrompuda. No obstant això, al juliol i agost, a més d’eixe horari, els caps de setmana, dissabtes i diumenges, l’obertura i tancament s’ampliarà, sent de 10.30 a 20 hores. Així mateix, les seues portes estaran obertes de dimarts a diumenge durant tot el període, del 18 de juny al 15 de setembre.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 1 =

programacion rialto
cultura als barris 2019
programacion rialto
anna i la maquina del tiempo
cultura als barris 2019
punt cat