25n
25N
25N

Pintura en directe per a celebrar els 100 anys del Mercat Central

El 24 de novembre, els Reis d’Espanya passejaran per les instal·lacions del mercat

Pintura en directe per a celebrar els 100 anys del Mercat Central
23/11/2016 -

El Mercat Central de València segueix de celebració pel seu centenari. I quina millor manera que deixant als clients gaudir de l’autèntica pintura en directe.

Sota el títol ‘Cien años y una ciudad’, l’artista Luis Lonjedo es va proposar el repte de pintar, davant la mirada de tot aquell que es volguera acostar fins al mercat, un quadre de tres metres d’ample, i 2,5 de llarg, en honor tant a aquest emblemàtic edifici, com a la vida que allí es respira.

El pintor, que acabarà la seua obra durant el matí de hui, ha volgut representar a un grup de persones que miren cap a la gran cúpula i cotorra de l’edifici. Així mateix, en el quadre també apareixerà una franja vertical amb l’emblema ‘Mercado Central de Valencia. 100 años’.

En aquesta obra d’art, que podrà contemplar-se en la plaça central del mercat, també ha col·laborat el fotògraf Alfonso Calza que, durant tot aquest procés, ha anat fent fotografies tant del quadre, com dels productes i racons típics del Mercat Central para, després, editar un vídeo, que permeta endinsar-nos en el dia a dia d’aquest extraordinari lloc de València.

No obstant això, açò no acaba ací. I és que demà, 24 de novembre, el Mercat Central rebrà una visita molt especial. Les seues Majestats els Reis d’Espanya, Don Felipe VI i Donya Letizia, passejaran per les instal·lacions del mercat, en acceptar la invitació que des de l’Associació de Venedors els van enviar.

Una vegada finalitzat el recorregut pel mercat, els monarques signaran en el Llibre d’Or del Mercat Central.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × quatre =