25n
Orgull
Orgull

La pintora Mercedes Simón exposa a Sedaví

La pintora Mercedes Simón exposa a Sedaví
07/09/2018 -

La Sala Sorolla de l’Agrupació Musical Santa Cecília de Sedaví ha inaugurat, dins dels actes que conformen la programació de les seues festes populars i patronals, l’exposició de pintura de Mercedes Simón Andreu.

Pintora autodidacta nascuda en Torrent, la seua afició a la pintura aflora de molt jove influenciada per l’ambient artístic que es respira en la seua casa. El seu pare, el reconegut pintor de Soneja, Pedro Simón, marca des del primer moment la línia a seguir de Mercedes.

Prompte descobreix la seua passió per la pintura, i gràcies a la seua obstinació i sacrifici, compra la seua primera caixa de pintures i un llenç. I des de llavors fins ara no ha deixat de pintar, collint un bon nombre de positives crítiques i realitzant exposicions de manera constant, sempre acollides amb èxit.

Ni realista, ni perfeccionista. Així defineix el seu estil Mercedes. Una pintura que sorgeix del que veu i sent, i que intenta plasmar-ho amb delicadesa i passió en el llenç. Pintures que en la majoria de les ocasions representen persones exercint antics oficis que ja quasi no es practiquen i que l’artista no vol que siguen oblidats. En els seus tocs de pinzell destaquen les figures amb trets definits, i alegres i vius colors carregats de matisos.

Entre el nombrós públic assistent a l’exposició destacar la presència de l’Alcalde de Sedaví, Josep Ferran Baixauli, i la Regidora de Cultura i Festes, Beatriz Cuesta, així com nombrosos membres de la Corporació Municipal. Destacar també la presència del famós humorista Fernando Esteso.

L’exposició podrà visitar-se fins al 16 de setembre.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 5 =