caixa popular

Pintat de terrasses a Ciutat Vella per petició veïnal

Pintat de terrasses a Ciutat Vella per petició veïnal
08/03/2018 -

El regidor d’Espai Públic, Carlos Galiana, després d’haver mantingut diverses reunions amb representants de la Federació de Veïns i de la Federació d’Hostaleria per “començar a posar ordre en les terrasses que generen més molèsties entre els residents”, ha anunciat que l’Ajuntament està pintant, d’acord amb la nova ordenança, les terrasses de les places del Negret i del Tossal, a Ciutat Vella.

De fet, l’Ajuntament es va comprometre a reduir fins a un 30% les terrasses en determinats punts molt massificats de Russafa o del barri del Carme. Això va ser el resultat de la segona reunió de la mesa de treballs de terrasses que va celebrar el consistori, la Policia Local, la Federació d’Associacions de Veïns de València i la Federació d’Hostaleria.

El regidor Galiana ha valorat “el treball continu que està duent endavant aquest equip de govern respecte al caos de terrasses que ens vam trobar en arribar”. “De manera transparent i informant totes les parts implicades —ha continuat Galiana— estem posant trellat en aquesta matèria per garantir el dret al descans dels veïns i veïnes de les zones més saturades de la ciutat, alhora que també protegim el dret a l’oci de les persones”.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 + 7 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris