25n
25N
25N

PP denuncia pintades en la seua seu del districte d'Exposició, que considera "una mostra més d'intolerància"

PP denuncia pintades en la seua seu del districte d'Exposició, que considera "una mostra més d'intolerància"
29/12/2018 -

El Partit Popular de la Comunitat Valenciana ha mostrat la seua “condemna més enèrgica” contra un “atac” que ha patit la seua seu en el districte d’Exposició de la ciutat de València amb “diverses pintades i insults”, alguna cosa que han aconseguit una “mostra més d’intolerància”.

Segons ha denunciat el PPCV, “aquesta seu ja va ser atacada amb altres pintades i pedrades l’agost de 2017 i es dóna la circumstància que és la més antiga del Partit Popular en la capital del Túria”.

Entre les pintades, ha denunciat el PP, es poden llegir insults com ‘Corrupptos’ o ‘Partit Podrit’ al costat del “símbol de la falç i el martell que empren els diferents col·lectius comunistes”. També hi ha una al·lusió a l’expresident Francisco Camps en una altra de les pintades de la façana.

“Aquesta nova agressió contra una seu del PPCV suposa un atac directe contra els drets fonamentals de les persones, la seua lliure associació i llibertat de pensament”, ha manifestat.

Per tot això, aquesta formació reclama a la resta de partit polítics democràtics “que se sumen a la condemna d’aquests actes execrables com sempre fa el PPCV quan la seu de qualsevol partit resulta afectada per la intolerància d’uns desangelats”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − nou =

CCCC