Pinedo ja compta amb un nou parc amb zona de jocs

Pinedo ja compta amb un nou parc amb zona de jocs
01/10/2018 -

La regidoria de Parcs i Jardins ha finalitzat l’obra de remodelació del parc de Mossén Cuenca, a Pinedo, que ha comptat amb un pressupost de 31.911 euros.

L’obra ha consistit en l’ampliació de la zona de jocs existent en el parc de Mossén Cuenca, on s’ha instal·lat un nou paviment de seguretat i nous jocs infantils.
Concretament els veïns i veïnes de la zona compten amb dos jocs de molles, un tobogan, un engronsador cistella adaptat, un balancí de quatre places i un cartell indicador de la zona de jocs, tots ells nous.

A més s’han reemplaçat fins a un total de nou bancs antics per altres de nous i s’han repintat els altres quatre que s’hi ha mantes. L’actuació està integrada en el pla Som+ que ha sufragat la Diputació de València.

La regidora de Parcs i Jardins, Pilar Soriano, ha dit que «aquesta iniciativa se suma a totes què estem realitzant per tota la ciutat per dotar els barris i pobles de València de zones enjardinades i de jocs infantils dignes i segurs. L’estat del parc de Mossén Cuenca era molt roín, per això aquesta intervenció era tan necessària», ha conclòs Soriano.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − 10 =

sagunt a escena 2019
turismo salou