25n
25N
25N

Dos de les pilots del Champi Women Racing destaquen en la graella d'Albaida

Les joves pilots Irene Sandín i Claudia Sepúlveda, de l’equip femení de motociclisme recolzat per la Diputació de València, es mesuren a Albaida en una temporada amb grans expectatives

Dos de les pilots del Champi Women Racing destaquen en la graella d'Albaida
22/04/2018 -

Irene Sandín, de només 8 anys, i Claudia Sepúlveda, de 16, esperen afermar el seu bon inici de temporada en el Circuit d’Albaida, de la mà del Champi Women Racing i el suport de la Diputació de València, a través de l’àrea d’Esports que dirigeix Isabel García.

La pilot benjamina Irene Sandín debuta en el circuit de Kotar en el Campionat d’Espanya de Minivelocidad. Sent l’única xiqueta en graella d’eixida dels 38 pilots inscrits, Irene està decidida a ocupar un lloc en el podi com va fer en la seua última carrera oficial del campionat castellanoleonés.

Un total de 400 quilòmetres separen a la xicoteta Irene de la pilot Claudia Sepúlveda, que també com a única dona pilot en graella d’eixida, aquest cap de setmana debuta en el campionat d’Espanya de Supermotard, que es disputa en el circuit d’Albaida.

“Tinc moltes ganes que arribe el dia, perquè tinc una moto que corre i vull fer gaudir a la meua gent, com jo ho estic fent durant els entrenaments” ha afirmat Sepúlveda. La pilot, que ha tingut un mes per a adaptar-se a la seua nova moto, una SMX 450 FI, espera amb moltes ganes el gran premi de la Comunitat Valenciana que se celebra aquest cap de setmana, 20, 21 i 22 d’abril, en el Circuit d’Albaida.

Per a la pilot és el segon any que milita en les files de l’equip Champi Women Racing, i és l’única dona pilot debutant en el Campionat d’Espanya de Supermotard. Sepúlveda es troba en un dels millors moments de la seua jove carrera esportiva, i té molt bones expectatives de cara a aquest Gran Premi de la Comunitat Valenciana, primera prova del campionat.

La pilot d’Alzira feia esment a la seua integració com a única dona en el campionat: “Em sent observada, però molt respectada, córrer contra xics també ha fet que siga més ràpida i competitiva” ha afirmat. Precisament en la promoció i l’impuls de l’esport femení juga un paper determinant la Diputació a través de l’àrea que dirigeix Isabel García, amb el respatler a clubs femenins i dones esportistes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set − tres =

Informacion coronavirus
escalante
Informacion coronavirus