caixa popular

Picassent subvenciona amb 30.000 euros l'Economat de Càrites

Picassent subvenciona amb 30.000 euros l'Economat de Càrites
11/04/2018 -

Des de la creació de l’Economat l’any 2009, l’Ajuntament, ha col·laborat amb aquest servei que actualment atén vora 200 famílies del municipi, un servei que ofereix productes d’alimentació bàsica i productes d’higiene personal a un cost molt baix.

L’Ajuntament ha signat un nou conveni amb Càrites Picassent pel qual el consistori atorga una subvenció de 30.000 euros per a la compra de productes i menjar de primera necessitat. La firma del conveni ha tingut lloc a l’Ajuntament, amb la presència de l’alcaldessa, Conxa Garcia, el regidor de Benestar Social, Carles Silla i els rectors del municipi, Vicent Cardona i Enric Cervera.

La primera edil ha volgut destacar la voluntat de l’equip de govern que presideix en la seua aposta per un pressupost social i solidari, “Aquests 30.000 euros, sumats als 2.000 euros recaptats amb la venda del calendari solidari, es destinen a la compra d’aliments i productes d’higiene personal per a les famílies amb més necessitat del municipi”.

Per la seua part, el regidor de l’àrea de Benestar Social i Solidaritat, Carles Silla, ha assenyalat la bona coordinació entre els Serveis Socials i l’Economat, “Des de l’Ajuntament volem continuar donant suport a l’Economat i treballar coordinats de forma conjunta per arribar a cobrir les necessitats més bàsiques de les famílies del municipi amb menys recursos”.

L’equip de Càritas també ha volgut agrair a l’Ajuntament la seua col·laboració i ha volgut destacar que l’Economat de Picassent és l’economat de la Diòcesi de València que més ajuda rep d’un Ajuntament.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 1 =

sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC