25n
25N
25N

Picassent realitza treballs de pavimentació en diferents camins i vials al municipi

Picassent realitza treballs de pavimentació en diferents camins i vials al municipi
03/01/2020 -

Durant les últimes setmanes, des de la Regidoria d’Urbanisme, s’ha portat a terme un projecte d’asfaltat, neteja i senyalització en diferents camins i vials al terme i també en el casc urbà, concretament al carrer Sant Joan, en tota la seua extensió.

Les obres i els treballs realitzats han tingut un pressupost que supera els 300.000 € i venen a millorar estes vies, la seua circulació i també la seguretat, amb la conseqüent instal·lació de senyals de velocitat i les línies divisòries de carris.

Les actuacions realitzades han tingut lloc al Camí del Mas, Camí de Torrent, camí a la urbanització de Sant Ramón i el carrer Ponent i els carrers Menorca, Eivissa i Riu Segura de la urbanització Sant Josep. Per altra banda, s’han instal·lat senyals vials al Camí de Torrent i a les urbanitzacions de Sant Ramón i Lloma de la Verge, amb indicacions de velocitat, creuament de camins, afluència de vianants, reductors de velocitat i les línies divisòries de carrils. També s’ha efectuat la neteja i condicionament de les cunetes als camins indicats.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 5 =

caixaontinyent
paterna
ruta massamagrell