25n
25N
25N

Picassent promociona el comerç local a través d'una gala de proximitat

Picassent promociona el comerç local a través d'una gala de proximitat
30/10/2017 -

De la mà de Survivors produccions i els joves de l’Escola Municipal de Teatre, Picassent va acollir ahir a la vesprada la celebració de la V Gala comercial. L’Aulari de la Música i les Arts va ser l’escenari per portar a terme aquesta iniciativa organitzada per l’Associació de Comerciants i Serveis de Picassent i que va tindre una gran transcendència de públic, amb vora 400 persones. L’esdeveniment també va comptar amb la presència de l’alcaldessa del municipi, Conxa Garcia, la regidora de l’àrea municipal de comerç, Mónica Olguin, membres de la Corporació Municipal i el president de l’Associació, Ramón Garcia.

«L’Associació de Comerciants i Serveis consolida així aquesta iniciativa sorgida ara fa cinc anys amb la que es pretén, no només la promoció del comerç i les empreses sinó també, donar un servei de qualitat i modernitat per atraure els clients, exhibir els seus productes i reforçar la seua imatge». Així ho va manifestar, Mónica Olguin, regidora de Comerç i Mercat, durant el seu discurs, on també va insistir en «la necessitat de promoure, donar a conéixer i valorar el comerç local, una eina molt essencial en la nostra economia».

Cadascun dels 81 comerços associats tingueren el seu protagonisme contextualitzat en un espectacle mescla de teatre i proximitat. Per finalitzar, es va fer un sorteig entre totes les persones assistents d’un viatge i tres carros de compra.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 − dos =