caixa popular

Picassent porta esta nit la màgia d'In Vivo

Picassent porta esta nit la màgia d'In Vivo

Faltant quatre dies per a la clausura de les festes de Picassent. Esta nit, a partir de les 23.00 hores, esta localitat viurà la màgia d’In vivo de la veu dels seus quatre tenors acompanyats de la Banda Simfònica de la Societat Artístic Musical. Però abans, a la vesprada tindrà lloc l’ofrena a la Mare de Déu de Vallivana. Serà a partir de les 20.00 hores quan els devots li porten les seues flors a la Verge.

In vivo és un quartet que fusiona la lírica i el pop en perfecta harmonia convertint-se en el grup músic-vocal més rellevant del moment. Les quatre grans veus de Néster Martorell (tenor), Juan Ledesma (tenor), Giorgio Celenza (baríton) i Juan Ramón González (tenor) faran les delícies de tot aquell que s’acoste fins a Picassent. Cal assenyalar que este quartet no s’assembla a altres formacions doncs destaca la versatilitat en les seues veus i l’harmonia que aconsegueixen. A més, la cuidada posada en escena fa d’este concert un espectacle inigualable combinant grans èxits de la música amb temes inèdits compostos per ells mateixos.

 

Últims dies de festa

Demà divendres se celebrarà el dia de la Vallivana que començarà amb la missa de campanya a les 9 del matí, la mascletà a les 14.00 hores en l’Ermita. Ja a la vesprada tindrà lloc la processó on després de finalitzar la mateixa en l’Ermita tindrà lloc el Cant de la Carxofa per a rematar els actes amb un castell de focs d’artifici. Ja a la nit tindrà lloc el concert del Diluvi i Atupa per a acabar amb la Macrodiscomóbil Tallarina on Tour.

Per la seua banda, el dissabte serà el dia del Crist que després de la missa de campanya de les 9 del matí, a la vesprada tindrà lloc la solemne processó. Després dels actes religiosos serà el torn de Sona la Dipu on els seus guanyadors Dûrga i Frida actuaran al costat d’Amaral. La nit finalitzarà amb una discomòbil.

El diumenge es tancaran les festes amb la tradicional coetada i el pròxim 23 de setembre serà el moment de Llaura Malikian en el pati de l’IES l’Om.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 + 8 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats