caixa popular

Dones picassentines pinten el seu propi llenç al MUVIM

Dones picassentines pinten el seu propi llenç al MUVIM
22/02/2018 -

La Regidoria d’Igualtat continua amb la programació d’activitats durant aquest trimestre. Per això, ahir, un grup format per 45 dones del municipi va realitzar una eixida al Museu Valencià de la Il·lustració Moderna ( MUVIM) on varen tindre l’oportunitat de crear la seua pròpia obra d’art. L’experiència les va portar a l’aventura d’enfrontar-se per primera vegada a agafar un pinzell i pintar el seu propi llenç.

L’artista, Cari Roig, va ser l’encarregada de dirigir aquesta activitat que no buscava la creació d’obres d’art sinó més bé facilitar l’experiència de trencar amb la quotidianitat i trobar-se amb elles mateixes i la seua creativitat.

Per altra banda, l’eixida també va comptar amb la visita a les 2 exposicions que a hores d’ara es troben instal·lades en aquest museu valencià. La primera, es compon d’una maqueta de la València del segle XVIII feta a partir del plànol del pare Tosca, i gràcies a les explicacions de Bernia Mitjans, el grup va poder endinsar-se en el passat d’una València farcida d’art i cultura. La segona exposició visitada porta per títol «Jo sóc. Memòria de les dones rapades», i fa un homenatge a la memòria de les dones rapades. La mostra fa un viatge en el temps per retrocedir a l’etapa del franquisme i donar a conéixer una de les formes de represàlia cap a les dones en aquella època on aquestes eren desposseïdes del seu cabell, la seua feminitat i la seua identitat.
El grup va estar acompanyat de la regidora d’Igualtat, Belén Bernat i de la tècnica de l’àrea.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − setze =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
Decidim VLC