caixa popular

Picassent millora i repara les fonts del municipi

Picassent millora i repara les fonts del municipi
09/08/2017 -

Fa només uns mesos, una de les propostes plantejades pels xiquets i les xiquetes que conformen el Consell de la Infància i també dels joves que participaren a l’últim plenari jove va ser la instal·lació de més fonts al municipi i la reparació de les existents. La proposta prompte va ser escoltada pel govern local, i durant els últims mesos, s’han portat a terme els treballs de millora i condicionament en les fonts públiques del municipi, i també la instal·lació de noves, com la ubicada al parc del carrer del Campet de Tomàs, que contempla dues altures, una per a persones amb diversitat funcional i una altra perquè els més menuts puguen fer-ne ús sense dificultat. Pròximament es posaran dos més, una al Parc Abril Martorell i una altra a la zona de l’Horta de Torrent.

Així, s’ha actuat també en les fonts de la plaça Abadia, el parc Llibertat, Campet de Tomàs i Estació. A poc a poc, s’anirà actuant en totes les altres instal·lades al municipi.

Amb estes actuacions, des de l’Ajuntament, afavorim la instal·lació de fonts d’aigua potable al nostre municipi per posar-les a l’abast de la ciutadania tot i escoltant així les seues demandes i peticions, manifesta l’alcaldessa, Conxa Garcia.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − 1 =

Paiporta
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris