25n
Orgull
Orgull

Els serveis municipals de Picassent treballen en la millora dels parcs infantils

Els serveis municipals de Picassent treballen en la millora dels parcs infantils
09/08/2018 -

La Regidoria de Serveis Municipals de l’Ajuntament de Picassent està aprofitant el mes d’agost i de menor afluència per tal de dur a terme diverses tasques de repàs dels parcs infantils. En la major part de les instal·lacions infantils, consisteixen a pintar els mateixos jocs infantils alhora que els bancs i el mobiliari urbà, i igualment es reparen i/o substitueixen les peces deteriorades que cal. Les últimes àrees infantils on s’ha treballat són l’Horta de Torrent, la plaça d’Europa i Les Palmeretes.

Pel que fa als treballs necessaris per a estar preparats per a possibles pluges fortes, en uns dies es procedirà a una exhaustiva neteja dels embornals que es realitza de manera bianual, als mesos d’abril i agost, per possibles gotes fredes de final d’estiu. En aquests termes s’ha manifestat el regidor de Serveis Municipals, Héctor Pradas, que ha destacat que «es tracten d’uns treballs necessaris a les portes de l’estiu per evitar inundacions al mes de setembre, cal treballar i tindre-ho tot previst per tal d’evitar conseqüències molt negatives».

Per últim, durant les passades setmanes s’han realitzat les necessàries tasques de desbrossament de les urbanitzacions, ja que Sant Ramon, la Lloma de La Verge, Delicias del Realón i l’Omet han estat completament revisades.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre + tretze =