caixa popular

Picassent aprofita l'estiu per fer obres de millora i manteniment a les escoles públiques del municipi

Picassent aprofita l'estiu per fer obres de millora i manteniment a les escoles públiques del municipi
07/09/2017 -

L’Ajuntament, a través d’un estudi previ de necessitats i valoració de la Regidoria d’Educació, ha executat diverses actuacions, de cara a cobrir les demandes de les escoles públiques del municipi. Les obres superen els 20.000 euros.

Falta poc perquè comence el curs escolar 2017-2018 i a Picassent ja està quasi tot a punt perquè les escoles òbriguen les seues portes i reben l’alumnat el pròxim 11 de setembre.

Per això, membres de la Brigada Municipal estan treballant des del passat mes d’agost amb un clar objectiu: que les infraestructures escolars estiguen en les millors condicions possibles davant l’inici del curs.

En finalitzar el curs es fa una llista dels desperfectes que s’han produït a les instal·lacions durant el curs, així com les tasques de manteniment necessàries; aleshores és quan, des del departament de Serveis Municipals s’organitzen els treballs per aprofitar les vacances escolars i anar fent-los durant el mes d’agost, afirma l’alcaldessa del municipi, Conxa Garcia qui ha visitat, juntament amb la regidora d’Educació, Belén Bernat, els centres per comprovar l’avanç i l’estat de les actuacions i obres realitzades.

En tots els centres escolars públics s’han portat a terme actuacions generals com ara pintura, manteniment de patis, zones enjardinades i arbres així com diverses rampes d’accessibilitat en les zones que més ho requerien.

Les actuacions més concretes en cada centre escolar han sigut les següents:

Al CEIP Mare de Déu de Vallivana, entre altres millores, s’ha construït un nou bany en el pati d’infantil condicionat i habilitat per als més menuts i s’han tapat els escocells dels arbres per evitar així possibles caigudes.

Al CEIP Príncep d’Espanya s’ha canviat una nova tanca que separa els patis d’infantil i primària, s’ha renovat l’arena d’algunes zones al pati i també s’han substituït diversos cristalls en finestres.

Finalment, a hores d’ara, s’està treballant al CEIP Sant Ignasi de Loiola on s’estan ultimant diverses reparacions als distints patis. Entre elles, cal destacar la reposició d’un mur amb una tanca de separació en una de les zones exteriors.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − 6 =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris