caixa popular

Picassent inicia diversos programes d'inserció laboral

Picassent inicia diversos programes d'inserció laboral
28/03/2018 -

Al Centre de Formació de Persones Adultes s’han reunit més de 50 persones, totes elles aturades del municipi, que han conegut, de primera mà un programa d’inserció laboral, que també s’està duent a terme en altres municipis de la comarca.

Menors de 30 anys i majors de 45 anys i amb l’objectiu de millorar les seues competències per accedir al mercat de treball: aquestes són les premisses que marquen la participació en aquesta convocatòria. Així, les persones adherides, participaran de forma activa en les sessions individuals i grupals planificades durant els 2 pròxims mesos.

D’altra banda, també s’ha iniciat un projecte per a oferir ferramentes a les persones emprenedores per a iniciar una nova activitat econòmica i, d’una altra, donar a les empreses ja creades uns serveis basats en l’anàlisi de la situació actual i la posterior elaboració d’uns itineraris que s’han de seguir per millorar l’empresa. Tant els serveis d’inserció laboral, autoocupació i consolidació empresarial es presten de forma gratuïta a Picassent per professionals, gràcies a la col·laboració de la Mancomunitat de l’Horta Sud, el Servef i la Regidoria de Formació i Ocupació de l’Ajuntament de Picassent.

Com inscriure’s

Qualsevol persona que estiga interessada a participar en el programa d’inserció laboral, pot acudir a la Borsa d’Ocupació, situada al Centre Social, en horari de 10 a 14 hores i realitzar la seua inscripció, fins al dia 4 d’abril.
Per als programes d’autoocupació i consolidació empresarial, cal enviar un correu electrònic abans del 13 d’abril a: aedlpicassent@picassent.es o adc@mancohortasud.es


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze + vint =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris