25n
25N
25N

Picassent posa en marxa un any més la campanya A l'estiu cap casa sense menjar

Picassent posa en marxa un any més la campanya A l'estiu cap casa sense menjar
04/07/2019 -

A l’estiu, cap casa sense menjar és el nom de la Campanya que cada any posa en marxa l’Ajuntament a través de la Regidoria de Benestar Social per cobrir les necessitats bàsiques dels xiquets i les xiquetes amb vulnerabilitat durant les vacances d’estiu on els menjadors escolars estan tancats. El cost total d’aquesta campanya és de 21.920 euros.

En aquesta campanya es beneficien 92 menuts i també les seues famílies. La selecció prèvia ha sigut realitzada amb la coordinació dels Serveis Socials municipals i els centres escolars del municipi, tot valorant cada cas en particular. Les famílies beneficiàries podran canviar els tiquets, exclusivament, per productes de primera necessitat: carn, peix, congelats, fruita i verdura, als tres supermercats que la cadena Consum té a Picassent. Així ho ha explicat el regidor de Benestar Social, Carles Silla, «Garantir l’alimentació dels menuts en situació de vulnerabilitat és el nostre objectiu. Cal destacar que, enguany s’ha incrementat tant el nombre de beques passant de 65 a 92 com l’ajuda passant dels 220 a 260 euros per xiquet/a».

Per la seua banda, l’alcaldessa del municipi, Conxa Garcia, destaca que «Des de l’equip de govern continuem apostant per aquest tipus de programes, ja que és la millor manera de garantir l’alimentació de les famílies més desafavorides del municipi durant les vacances escolars».

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 + huit =

museo etnologia
museo etnologia
ficcions 2019-2020