25n
25N
25N

Picassent acull una trobada d'alumnat actiu del Consorci Joves.net

Picassent acull una trobada d'alumnat actiu del Consorci Joves.net
29/01/2018 -

La jornada va tindre com a objectiu la formació com a punt de partida per al treball conjunt entre els 11 municipis participants en aquesta cita i que versa sobre la violència de gènere i la diversitat, entre altres conceptes, a través de tallers i dinàmiques.

El projecte comarcal Alumnat actiu ha tingut la seua cita aquest cap de setmana a Picassent. Al voltant d’un centenar de joves s’han reunit al nostre municipi en una trobada amb l’objectiu d’intercanviar experiències dels diferents projectes que fan i, d’aquesta manera, visibilitzar la força que té la participació juvenil. Tal com ha manifestat el tècnic de Joventut de l’Ajuntament de Picassent, Voro Donat, «L’espai que es genera a través del treball en xarxa Joves.net, multiplica exponencialment les polítiques que realment fan canviar, a poc a poc, les nostres vides».

Les vora 100 persones participants es varen donar cita a la Casa de Cultura, una cita que enceta així els actes commemoratius del 10é aniversari de la inauguració d’aquest recinte jove que va obrir les seues portes ara fa 10 anys al carrer Clara Campoamor, per continuar oferint una variada i extensa programació on el col·lectiu jove del municipi és, vertaderament, el gran protagonista. Així ho va manifestar l’alcaldessa de Picassent, Conxa Garcia, present en l’acte, durant el seu discurs de benvinguda, «Des de l’Ajuntament i, en particular, des de la Regidoria de Joventut, ens esforcem sempre i treballem pel benestar de la generació jove en el sentit més ampli. De fet, amb aquest acte, donem el tret d’eixida a les activitats de celebració dels 10 anys de la inauguració de la Casa Jove La Torta, un espai de trobada, aprenentatge i convivència dels joves del nostre poble. Un lloc físic de referència obert a la ciutadania i seu de nombroses activitats al llarg de l’any».

En l’acte també varen estar presents, el regidor de Joventut, Jaume Sobrevela, Sergio Gómez, regidor de Joventut d’Aldaia, Ximo Moreno, regidor de Joventut de Mislata, Toni Arenas Almenar, president del Consorci Xarxa Joves.net. i Jesús Martí i Nadal, secretari general de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ).

Així, al llarg de l’any, tindran lloc mes rere mes, diferents activitats per commemorar aquest aniversari.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 − tres =

Informacion coronavirus
Informacion coronavirus
mancomunidad horta sud
informacion coronavirus