caixa popular

Picassent: 2 anys de profitós treball

24/07/2017 -

Han passat dos anys des que iniciarem la legislatura 2015-2019. I a Picassent ja en són quatre les legislatures amb un equip de govern socialista al capdavant, entre altres coses, perquè el veïnat és conscient del nostre treball en vore els canvis que han transformat el poble en els últims 13 anys. Però centrant-nos en estos dos últims m’agradaria destacar, en primer lloc, que els nostres principis bàsics de govern sempre són el mateixos: rigor en la gestió dels fons públics, prioritzar les polítiques dirigides a les persones més necessitades, fonamentalment a través de l’impuls de l’ocupació, l’atenció als grups en risc d’exclusió social i a les persones majors, a més mantenir i augmentar els serveis públics.

Com a gestors dels diners públics, a Picassent hem aconseguit continuar tancant els exercicis amb superàvit, este últim de més de 5 milions d’euros. Això ens ha permés cancel·lar tots els deutes que teníem amb els bancs i alliberar diners per poder destinar a inversions en el municipi. A més, els socialistes de Picassent som gent de paraula i complim les nostres promeses, per això en el que portem de legislatura ja hem aconseguit pel que fa a l’àrea d’Economia: una rebaixa de l’IBI del 10 % així com també la introducció de bonificacions en el pagament d’impostos i taxes per a les famílies nombroses. També som conscients que, gràcies a ser escoltats pel govern de la Generalitat, hem aconseguit reivindicacions històriques com ara el retorn del servei d’ambulància (SAMU) les 24 hores del dia, la futura restauració de la Torre d’Espioca o la propera construcció del col·legi nº 4.

Per altra banda, en el camí del progrés no volem que ningú es quede enrere, per això una de les nostres prioritats són les polítiques d’ocupació i tenim en marxa plans, com ara el Pla d’Ocupació Coiuntural, “Millora i Ocupat”, “Primer Treball”, entre altres, que inclouen tant als joves com també a altres col·lectius fortament colpejats per la crisi. A més apostem pel teixit empresarial i comercial del municipi, també com a creadors d’ocupació, per això en esta legislatura hem posat en marxa noves iniciatives, com per exemple avantatges fiscals per als empresaris del municipi.

Sabedors també que hi ha un percentatge important de la població que són usuaris dels Serveis Socials, any rere any hem augmentat l’assignació pressupostària per ajudes d’emergència social i dependència, ara, de vora 40.000 euros, a més de comptar amb un programa d’alimentació infantil i un altre per a ajudar a les persones majors, sense oblidar que continuem destinant 30.000 euros a Càritas.

En definitiva, estos dos anys de legislatura han sigut 730 dies d’esforç i de treball per aconseguir un poble cada vegada més sostenible i amb millors serveis. Una tasca que continuarem portant endavant amb il·lusió per fer realitat projectes i reivindicar, allà on faça falta, tot allò que siga necessari per augmentar el benestar de la ciutadania.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 − 1 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris