25n
25N
25N

Les persones hospitalitzades per coronavirus es redueixen a la Comunitat Valenciana

Les persones hospitalitzades es redueixen en 188 persones i les UCI en 43

Les persones hospitalitzades per coronavirus es redueixen a la Comunitat Valenciana
07/12/2020 -

Des del divendres passat, la Comunitat Valenciana ha experimentat un descens respecte al nombre de persones que es trobaven ingressades a causa del coronavirus. De fet, en tres dies, les persones hospitalitzades s’han reduït en 188, mentre que en l’UCI, hui dia, hi ha 43 persones menys.

D’aquesta manera, en aquests moments, els hospitals valencians tenen 1.158 persones ingressades: 111 a la província de Castelló, amb 17 pacients en UCI; 337 a la província d’Alacant, 86 d’ells en l’UCI; i 710 a la província de València, 141 d’ells en UCI. Lamentablement, s’han registrat 14 noves defuncions per Covid-19.

Una de les causes d’aquesta reducció podria deure’s a la capacitat de la Comunitat Valenciana a realitzar proves diagnòstiques i, d’aquesta manera, realitzar una detecció precoç del virus. De fet, la Comunitat Valenciana s’alça com la quarta autonomia que més proves ha realitzat des de l’inici de la pandèmia, superant el milió i mig.

Quant a la situació de les residències, en l’actualitat, existeix algun cas positiu en 85 residències de majors (4 a la província de Castelló, 28 a la província d’Alacant i 53 a la província de València), 15 centres de diversitat funcional (3 a la província de Castelló, 3 a la província d’Alacant i 9 a la província de València) i 3 centres de menors a la província de València.

A més, es troben sota vigilància activa de control sanitari 17 residències a la Comunitat Valenciana: 8 a la província d’Alacant i 9 a la província de València.

Des de Sanitat es continua fent una crida a la ciutadania perquè complisca amb les mesures sanitàries per a doblegar la corba, i evitar que la tercera ona arribe amb força al territori valencià. Per aquest motiu, s’han establit una sèrie de restriccions per a Nadal que afectaran els desplaçaments fora de la Comunitat Valenciana, així com a les reunions socials.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 3 =