25n
25N
25N

El personal de les Escoletes Infantils es realitzarà proves PCR abans d’iniciar-se el curs a Gandia

El personal de les Escoletes Infantils es realitzarà proves PCR abans d’iniciar-se el curs a Gandia
27/08/2020 -

La regidoria delegada de Polítiques Educatives de l’Ajuntament de Gandia, Carmen Fuster, ha volgut eixir al pas de les crítiques del grup municipal del PP sobre les mesures de seguretat sanitària a les Escoles Infantils Municipals que, previsiblement, iniciaran el curs 2020-2021 el pròxim 7 de setembre.

Fuster ha retret la desinformació dels populars a propòsit de la realització de proves PCR al personal, “ja que la comunitat educativa de les Escoletes és coneixedora que es realitzaran proves de detecció a totes les educadores i treballadores abans d’iniciar el curs. És més, la majoria ja es van realitzar proves al mes de maig passat, quan pensàvem que les classes es reprendrien el 25 de maig. Però va eixir un decret que ajornava l’apertura al 18 de juny. Finalment, vam decidir no obrir fins al pròxim curs”.

Pel que fa a Pla de contingència, la responsable d’Educació ha assegurat que està elaborat i que es posarà en pràctica a partir del dia 1 de setembre, que és quan s’incorpora el personal de les vacances. “Nosaltres no hem deixat de treballar durant tot el mes d’agost per garantir un inici de curs amb les garanties màximes de seguretat als centres, així que el PP hauria d’informar.-se millor”, ha conclòs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit + dos =