25n
25N
25N

El període mitjà de pagament a proveïdors de l'Ajuntament es redueix a 0,28 dies

El període mitjà de pagament a proveïdors de l'Ajuntament es redueix a 0,28 dies
12/12/2018 -

El regidor d’Hisenda, Ramón Vilar, ha anunciat hui que el període mitjà de pagament a proveïdors de l’Ajuntament de València durant el mes de novembre ha sigut de 1,12 dies, mentre que el consolidat –que inclou els organismes autònoms municipals- s’ha situat en 0,28 dies. «Es tracta d’una mostra més de l’eficàcia en la gestió econòmica de l’Ajuntament i, lògicament, allò que mereixen proveïdors i contractistes de la ciutat».

«Ja no és notícia que complim amb uns excel·lents períodes mitjans de pagament, ja que hem aconseguit consolidar uns períodes més que raonables», ha manifestat Vilar. En eixe sentit, «l’Ajuntament impulsa el desenvolupament econòmic de la ciutat per mitjà del suport a les empreses, els autònoms i la creació d’ocupació, i es converteix en motor de l’economia local», ha recalcat el regidor.

D’aquesta manera, «les dades situen València al capdavant de les grans ciutats espanyoles pel que respecta a aquest indicador econòmic», ha apuntat Ramón Vilar. A més, la reducció del termini de pagament a proveïdors «suposa l’estalvi d’interessos de demora, una mala pràctica que va caracteritzar la gestió de l’anterior equip de Govern».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set + 11 =

CCCC
torrent