25n
25N
25N

Pérez Garijo estudia querellar-se contra Bevanent per acusacions falses i "summament greus"

Pérez Garijo estudia querellar-se contra Bevanent per acusacions falses i "summament greus"
25/10/2019 -

La coordinadora general d’Esquerra Unida i consellera de Transparència, Rosa Pérez Garijo, ha qualificat de “falses i summament greus” les acusacions que Marcos Benavent ha realitzat aquest divendres en seu judicial, en les quals ha dit que Pérez Garijo “va pactar amb la seua exsogre Mariano López en relació amb el contracte falsejat del call center” en el marc del cas Imelsa, i ha anunciat que estudia presentar una querella contra el ‘ionqui dels diners’ per “atemptar contra la veritat” i contra el seu honor.

Segons ha manifestat Pérez Garijo en un comunicat, quan ella era diputada en l’oposició en la corporació provincial de València, va votar en contra de l’externalització del servei del Call Center, i que aquest va ser un expedient que va sol·licitar “en reiterades ocasions en el marc de la funció de la fiscalització que va exercir en la Diputació de València”. “Esquerra Unida, a més, va ser l’únic partit, que defensava la gestió directa d’aquest servei”, ha manifestat.

Benavent ha estat declarant aquest divendres per voluntat pròpia a la Ciutat de la Justícia de València durant al voltant de dues hores i ha comparegut, segons ha explicat posteriorment als mitjans de comunicació, per a “aclarir” totes les qüestions relatives al call center i per a anunciar que el seu lletrat té pensat sol·licitar la declaració de diverses persones en aquesta peça.

Entre elles, es trobaria Pérez Garijo, amb la qual ha suggerit que el seu exsogre –el de Benavent, Mariano López, un dels acusats– va arribar a un pacte en relació amb el call center. “Que vinga a declarar el pacte que tenia amb Mariano López”, ha incidit.

Sobre aquest tema, Pérez Garijo ha assenyalat que quan estava en l’equip de govern va aconseguir la paralització de la renovació del contracte que “finalment no va arribar al ple”, així com que “s’internalitzara la gestió de manera que fóra exercida directament per l’administració de la Diputació”.

“Totes les acusacions contra la meua persona que ha realitzat Benavent són totalment falses, fins al punt de no saber ni del que parla quan es refereix a un càmping. Com a denunciant del cas Taula, he patit la interposició de cinc querelles, totes arxivades, i aquesta situació se suma el calvari que passem les persones que denunciem la corrupció i ens enfrontem als corruptes”, ha asseverat Pérez Garijo.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × dos =

caixaontinyent
paterna